Wie zijn wij?

 

 

Uw Nagel Stylistes

Mogen wij ons even voorstellen? Wel zo leuk om te weten wie er straks u nagels gaat mooi maken.

 

Joyce

Mijn naam is Joyce de Nooijer-van Schijndel, getrouwd, moeder van 2 kindjes en eigenaresse van N’Joy Nails & Beauty.Sinds 2009 ben ik actief in de nagelbranche.
 Ik ben begonnen als personeelslid in een schoonheidssalon en vanuit daar heb ik de keuze gemaakt om op eigen benen te gaan staan.  

Op 1 juli 2012 was het officieel, N’Joy Nails werd geopend. Destijds ben ik begonnen met een nagelsalon aan huis.
Eerst hobbymatig, later kon ik toch wel spreken van werk. Hoe leuk is dat! Van je hobby je beroep kunnen maken.

Mijn motto is, stil staan is achteruit gaan, dus na veel trainingen bij het toenmalige merk waar mee ik gestart ben, was het tijd voor een doorgroei.

In 2016 heb ik de titel Instructor behaald en ben ik begonnen met opleidingen geven volgens de richtlijnen van het hoofdkantoor van Odyssee Nail Systems.
Mijn interesse in nagel wedstrijden werd gewekt en het idee om een wedstrijd team op te richten, om de dames met het zelfde enthousiasme en passie voor nagels te trainen is zo ook ontstaan.

Begin 2018 vanuit Odyssey Nail systems de overstap gemaakt naar het geweldige merk JC Nail Design. Waar ik nu nog steeds met veel plezier mee werk.
Dit was eigenlijk wel liefde op het eerste gezicht, super kwaliteit in een heel mooi jasje gestoken! Een perfecte combinatie als je het mij vraagt.
En met succes… De nagelsalon aan huis werd al snel te klein en daarom is N’Joy Nails verhuisd naar het centrum van Gemert.

Alsof dat nog niet genoeg was, is N’Joy Nails uitgebreid met in eerste instantie een nagelstyliste extra (Mandy) en later een schoonheidsspecialiste (Daphne).

Zo is N’Joy Nails uitgegroeid tot N’Joy Nails & Beauty! Een gezellige professionele schoonheidssalon waar je terecht kunt voor nagels, beauty-behandelingen, massages en nog veel meer!

Mandy

Mijn naam is Mandy Van Veghel, woonachtig in Schijndel samen met mijn 2 dochtertjes.

Sinds 2012 ben ik actief in de nagelbranche. Ik heb mijn nagelopleiding destijds gevolgd bij Florence Nails en later heb ik kennis gemaakt met het merk Odyssey nail systems, waar ik Joyce heb leren kennen.

Naast mijn eigen nagelsalon Beauty & Nail Boutique in Schijndel, ben ik werkzaam bij N’Joy Nails & Beauty op maandag en dinsdag.

Up to date blijven vind ik erg belangrijk! Daarom blijf ik mijn kennis uitbreiden door regelmatig workshops te volgen. Daardoor o. a. ben ik gekomen op het punt waar ik nu ben, een mooie set kunstnagels met de juiste verhoudingen styleren.

Ook ik heb regelmatig met succes deelgenomen aan wedstrijden en daar de nodige prijzen mee binnen gesleept.

Hierbij kan ik dus zeggen dat ook ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. En hoop dit nog jaren te kunnen doen.

Mandy van Veghel, Nails, Njoy, Beauty, Gemert

 

Spread the love