Nagel Styling

Acryl

Acrylnagels worden gemaakt door een poeder en liquid die een chemische reactie aan gaan. Acryl nagels harden uit in de lucht.
Met acryl kunnen de natuurlijke nagels tot een gewenste lengte verlengd worden. Dat kan door een sjabloon op te bouwen of door een nageltip aan te brengen. Acrylnagels zijn sterke nagels die prima geschikt zijn voor elk soort nagel, zelfs voor nagelbijters is dit de ideale oplossing.
Je kunt acryl in veel verschillende kleuren en designs opbrengen. Zo kunt u voor een natural nagel gaan, een french manicure, een babyboom of een design met meerdere kleuren of glitters.
Nadat de acryl goed hard is kunnen de nagels in vorm gevijld worden en word door middel van polijsten of een topcoat mooi lang houdende glans laag aangebracht.

 

Njoy, njoynails, beauty, acryl, gel, opleiding, nagelstyliste, Gemert, beek en Donk, veghel, uden
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Gel

Gelnagels worden gemaakt door een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. De gel is geurloos en is (meestal) hypoallergeen. Met gel kunnen de natuurlijke nagels tot een gewenste lengte verlengd worden. Ook gel nagels worden na het uitharden in model gevijld en voorzien van een lang houdende glans laag.
De gel kan in één kleur of in verschillende kleuren aangebracht worden, zoals een french manicure.

Acryl en gel nagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Tweemaal per dag de nagelriemen insmeren met nagelriemolie is voldoende. Deze olie zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel verzorgd wordt en houdt tevens de acrylnagels flexibel.

Gel-polish

Een nagellak op basis van gel is de JC Gel-Polish. JC Gel-Polish is een dunne gel voor een lichte versteviging op de natuurlijke nagel. JC Gel-Polish ziet eruit als een nagellak maar heeft vele voordelen ten opzichte van nagellak. JC Gel-Polish blijft 2 tot 4 weken lang mooie zitten en bladdert niet af, het geeft een lichte versteviging aan de natuurlijke nagel en is direct droog. De JC Gel-Polish kan in vele verschillende kleuren aangebracht worden, in een french manicure stijl en een natuurlijke transparante glans laag.

Als de JC Gel-Polish niet voldoende stevigheid aan de natuurlijke nagel biedt, maar u wilt u geen kunstnagel, kunt u kiezen voor een extra verstevigende laag. De JC Gel-Polish kan ook toegepast worden op gel en acryl nagels

Nadat u een nieuwe set nagels heeft laten zetten gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat er uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken moeten de nagels opgevuld worden. Maak tijdig een afspraak, het beste is om gelijk na uw afspraak een vervolgafspraak in te plannen. Zo voorkomt u dat de nagels breken doordat ze uit balans raken. Tevens krijgen de bacteriën niet de kans zich te nestelen tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel, wat weer een schimmelinfectie kan veroorzaken.

Laat om de 3 a 4 weken je nagels opnieuw balanceren (nabehandeling). Dit is voor iedere persoon verschillend, n.l. de conditie van de nagel, de groeisnelheid, etc.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow