Beauty Treatment

SalonnePro, beauty, treatments, gemert, njoy, nails, hair, In onze salon werken wij met de producten van Salonne Pro Amsterdam. SPA is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: Huidverzorging voor iedereen!

Hierbij praten we niet alleen over anti-aging, maar ook over het behandelen van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Dit merk vervangt waar mogelijk synthetische werkstoffen door hun natuurlijk alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organisch gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke producten, in deze serie vind u ook de zonbescherming.

De producten van Salonne Pro Amsterdam zijn:
- Dierproefvrij
- Parabenenvrij
- Vegan
- Sulfaatvrij
- Vrij van microplastics
- Siliconenvrij
- Phthalatenvrij
- Natuurlijk & Organisch

Vanuit dit merk bieden wij de volgende treatments aan:
* Meet Me treatment
* Basic treatment
* Luxe treatment
* Mini treatment
* Waxing treatment

De Meet Me behandeling is een korte introductie behandeling van ± 30 minuten.
Hierbij wordt er als eerste geluisterd naar uw wens en het uiteindelijk doel wat u wilt behalen. Daarna gaan we samen kijken naar de producten die voor uw huid het meest geschikt zijn.
In deze behandeling wordt uw huid aan het oppervlak gereinigd, daarna krijgt u een masker aangebracht waarbij u tot rust kan komen tijdens het inwerken van het product. Als laatste wordt er een toner aangebracht die de PH waarde van de huid weer op peil krijgt waardoor de afsluitende dagcrème goed opgenomen kan worden.

Kosten voor deze behandeling zijn €27,50

De Basic behandeling is de standaard behandeling die u bij uw schoonheidsspecialiste gewend bent. De behandeling duurt ± 60 minuten. De huid wordt aan het oppervlak gereinigd en daarna met een zachte scrub nogmaals dieper gereinigd zodat eventuele verstopte poriën makkelijker te verwijderen zijn. Na het het grondig reinigen gaan we de huid voeden met een heerlijk masker waar je even van tot rust komt. Daarna brengen we een toner aan die de PH waarde van de huid weer op peil krijgt en sluiten we de behandeling af met een voedende dagcrème. Alle producten die we gebruiken zullen afgestemd zijn op uw huidtype.

De kosten voor deze behandeling zijn €39,95

De luxe behandeling is net even wat extra’s dan de gewone basis. Deze behandeling duurt  ± 90 minuten. De huid wordt me de producten die voor u geschikt zijn gereinigd op het oppervlak en daarna dieper gereinigd met een zachte scrub. Die zachte scrub zorgt er voor dan eventuele onzuiverheden en verstopte poriën makkelijker verwijderd kunnen worden. Hierop volgt een korte massage met lavendel olie die er voor zorgt dat je even kunt ontspannen. Na de massage brengen we een voedend masker aan waardoor je nog eventjes wat langer die ontspanning vast kunt houden. Dan brengen we een toner aan die er voor zorgt dat de voedingstoffen die daarna volgen nog beter kunnen worden opgenomen. Net voordat we de dagcrème aanbrengen geven we de huid nog een boost met een ampoule die pure voedingsstoffen bevat, we kiezen dit ampoule op basis van wat uw huid nodig heeft. Als laatste brengen we de dagcrème aan.

De kosten voor deze behandeling zij €49,95

Eventuele Mini Treatments zoals wenkbrauwen epileren en/of verven of bijvoorbeeld bovenlip en/of kaaklijn harsen kunnen worden toegevoegd in de behandeling. Je kunt bij het maken van een afspraak een notitie plaatsen en op voorhand van de behandeling wordt gevraagd of u nog speciale wensen heeft.

Wimpers & Wenkbrauwen:

Wenkbrauwen epileren/harsen €7,50
Wenkbrauwen verven €9,95
Wimpers verven €9,95
Wenkbrauwen epileren + verven €14,95
Wenkbrauwen + wimpers verven €14,95

Ontharen:

Bovenlip ontharen €9,95
Kin ontharen €9,95
Kaaklijn ontharen €9,95

Combinatie:

3 Mini Treatments  €21,50
4 Mini Treatments €26,95

Voordat we beginnen aan een Waxing Treatment wordt de hars die we gebruiken getest op de binnenkant van de onderarm voor eventuele allergische reacties. Zorg dat je bij een Waxing Treatment het te waxen lichaamsdeel uiterlijk 2 dagen van te voren hebt gescrubd met een zachte lichaam scrub.

Oksels ontharen €22,50
Benen onder/boven ontharen €24,95
Benen totaal ontharen  €35,00

Spread the love