Wenkbrauw styling

Mooi gestylde wenkbrauwen zonder hier iedere ochtend druk mee te zijn? Bij N’Joy Nails & Beauty bent aan het juiste adres om ze prachtig in model te laten brengen met uw favoriete techniek én ze te laten verven. We maken gebruik van onder andere harsen, epileren en henna.

Harsen en epileren

Voorafgaand aan de behandeling zal de juiste techniek worden bepaald voor het stylen van uw wenkbrauwen. Uiteraard overleggen wij dit met u en zullen wij dit op basis van uw voorkeuren beslissen.

Een van de meest populaire technieken voor het stylen van de wenkbrauwen is harsen. Bij harsen worden de wenkbrauwhaartjes door middel van warme wax en strips verwijderd. Deze techniek zorgt er voor dat een hele strook haartjes in één keer verwijderd kan worden. De wenkbrauwhaartjes worden bij de haarwortel verwijderd, waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden meegenomen. Zo heeft u binnen de kortste keren de meest strakke wenkbrauwen ooit!

Een andere mogelijkheid is het epileren van de wenkbrauwen. Dit is de meest traditionele manier van het stylen van de wenkbrauwen. Bij het epileren van de wenkbrauwen worden de overtollige haartjes weggehaald met een pincet. Dit kan wat gevoeliger zijn, echter zult u merken dat de behandeling bij regelmatig herhalen na verloop van tijd vrijwel pijnloos zal zijn.

VERVEN

Om uw wenkbrauwen nog meer te laten spreken, kunnen ze naar aanleiding van de behandeling worden geverfd. Op deze manier heeft u totaal geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen meer als u ’s ochtends wakker wordt! De wenkbrauwen kunnen in verschillende kleuren worden geverfd, afhankelijk van uw wensen en van hetgeen bij uw gezicht past. Voor het verven van de wenkbrauwen maken we bij N’Joy Nails & Beauty gebruik van traditionele verf van Refelectocil. Daarnaast kunt u tevens kiezen voor henna, waarmee een nog intenser resultaat zal worden bereikt.

HENNA

Heeft u van zichzelf weinig haartjes of heeft u (te) veel geëpileerd in het verleden? Of last van uitgevallen wenkbrauwhaartjes door o.a. stress, hormonale invloeden of het verouderingsproces? Dan is henna wat voor jou!

De Henna-brow behandeling.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoeft u niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

VOORBEREIDING

Komt u voor de eerste keer? Zorg er dan voor dat u minstens 2 tot 3 weken de wenkbrauwen niet geëpileerd heeft.

 

Spread the love